Вътрешният министър официално предаде поста на Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат

...
Вътрешният министър официално предаде поста на Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат
Коментари Харесай

Рашков предаде поста на Демерджиев и се похвали с 99% приключила реформа в МВР

Вътрешният министър публично съобщи поста на Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година, който поема Министерство на вътрешните работи в границите на служебния кабинет.

Досегашният силов министър показа сътрудника си, като уточни, че е с извънредно положителни усещания от неговата активност и подготвеност. “Демерджиев е юрист. Миналата година беше заместник-министър на правораздаването и министър на правораздаването за прочут интервал. В началото на тази година беше назнчен и за заместник-министър на вътрешните работи, само че по една или друга причина тогава той не встъпи в служба. Имал съм опция да работя с него във времето, когато беше в Министерство на правораздаването след Янаки Стоилов. Убеден съм, че сътрудника Демерджиев ще продължи това, което управлението на Министерство на вътрешните работи свърши до през днешния ден. Ще надгради това, което е направено и реализирано. Есента ще имаме съображение да кажем, че е продължена наклонността за ограничение на престъпния избор по време на провеждането на избори за народни представители ”, уточни.

Той добави, че завещава на Демерджиев положително завещание. “Редовното държавно управление и постоянното управление на Министерство на вътрешните работи оставя извънредно добър обновен бюджет до края на годината. С 20% нарастване на възнагражденията на полицейските чиновници. 100% нарастване на сумите, които са планувани за облекло на всички чиновници. 100% нарастване на финансовите разноски - от 15 на 30 млн.лв. са нараснали опциите за финансови разноски. Осигурени са 9 млн.лв. за възстановяване на спортната активност в службите на Министерство на вътрешните работи. 99% завършила промяна в Министерство на вътрешните работи във връзка с обособените служби, във връзка с районните дирекции на вътрешните работи. 25 структури на Министерство на вътрешните работи в цялата страна са трансформирани ”, заключи Рашков.

От своя страна Демерджиев акцентира, че в цялата си активност постоянно се е водил от правилата на професионализма, честността и прозрачността. “Тези правила ще се опитам и да наложа в структурите на Министерство на вътрешните работи като работа. Като министър на вътрешните работи подсигурявам, че във всичките си дейности Министерство на вътрешните работи ще се води от закона, който ще ползва тъкмо и еднообразно по отношение на всички ”, добави той.

Служебният Министерство на вътрешните работи министър напомни, че главната му задача на поста ще е да обезпечи законосъобразното протичане на предварителния парламентарен избор. “И с елиминиране на всички практики на престъпен избор, като в това отношение ще стъпим на постигнатото от предходните служебни кабинети ”, добави Демерджиев.

Той даде обещание Министерство на вътрешните работи да усили напъните си за битка с мигрантския напън, стандартната престъпност, контрабандата и измамите с Данък добавена стойност. Демерджиев добави, че ще се сложи акцент и върху борбата с пияните и дрогирани водачи. “Ще бъдем безкомпромисни в битката с хората, които се пробват и продават наркотични субстанции, в това число до оградите на учебните заведения ”, сподели още служебният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР